Ons gezelschap

Ons gezelschap bestaat uit drie enthousiaste cultuurliefhebbers. Alle drie hebben ze hun sporen verdiend in het amateurcircuit op het gebied van theater en muziek.

Corrie Arts

Corrie is regelmatig gevraagd voor theater of optredens op een podium. Ze heeft 15 jaar lang gezongen in een smartlappenkoor. Ondertussen heeft ze ook cursussen in theatervaardigheden gevolgd en lid geweest van een theaterkoor. Ze is graag bezig met theater om te verdiepen, te verlichten en te verbinden. Ze ziet het als een manier om emoties en gevoelens over te brengen.

Sandra Kluitmans

Sandra speelt al sinds haar schooltijd in theater- en cabaretvoorstellingen. Ze houdt van zingen en is vanuit deze passie jarenlang als muzikaal leider verbonden geweest aan een smartlappenkoor. Ze heeft diverse schoolmusicals ontwikkeld en houdt van diepgang, tragiek en humor. Ze is fan van producties als ‘Schaep met de 5 poten’ en ‘Hertenkamp’.

Kees Martin

Als kind van twee creatieve ouders is het niet verwonderlijk dat Kees een voorliefde voor theater en muziek heeft ontwikkeld. Zijn hele leven is hij op verschillende manieren betrokken geweest bij theater en muziek voorstellingen, zowel op het toneel als achter de schermen. Inmiddels richt Kees zich meer op het regie- en productiewerk.